Achilles ín gyulladásom van?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a sarkam járás közban, úgy érzem mintha apró darabokra tört volna a csont vagy rugóval húznám magam után a sarkam. Kenem krémekkel de ez nem segít. Anyum azt mondja hogy csak növök és húzódik rajta a bőr, én nem hiszek neki. Orvoshoz nem mentem el de tervezem. Pihentetni nem tudom, mert suliban vagyok ott mindennap tesi van. Focizok is. Mit csináljak vele, milyen orvoshoz menjek el? Háziorvos vagy ortopédorvos? Esetleg kérhetek felmentést tesiből ha pihentetnem kéne az orvos szerint?
11/L
2015. okt. 15. 22:24
1/2 anonim válasza:
Rossz cipő szokta okozni, amikor a sarokcsont folyamatosan ütődik a cipő talpához/sarkához. Olyan cipőt kell venni, ami szorosan tartja a lábat és nem mozog sarok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de a cipőm teljesen tökéletes,nem mozog benne a sarkam😥
2015. okt. 21. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!