Mit kenhetnék rá, hogy hamarabb meggyógyuljon tőle?
Figyelt kérdés
Szétcsikarta a bokor az arcomat több helyen is, de főleg az orrom hegye és a bal szemem alatti rész feltűnő. Nem mélyek a csikarások, de csak csikarások és csak az arcomon vannak. Nivea arckrémen és Phenylbutazon krémen gondolkodtam hogy tennék rá hogy hamarabb gyógyuljon. Persze nem mind a kettőt egyszerre. Melyik a hatásosabb, vagy mi mást kenhetnék rá?2015. okt. 14. 17:41
1/2 anonim válasza:
Egyik sem arra való, nem szabad őket sebre kenni, inkább vegyél a gyógyszertárban Betadine kenőcsöt, az horzsolásokra is jó, de a gyógyszerész biztosan ad tanácsot, hogy mi a legjobb rá.
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam gyógyszertárban, kb semmit sem mondott vagy éppen ajánlott mert hogy elmúlik az majd magától is. Nos, ezzel tisztában vagyok én is, csak szeretném felgyorsítani a gyógyulás folyamatát. A Neogranormon-t hallottam másoktól, kérdezem a gyógyszerészt, hát végülis az is jó...és még ő a gyógyszerész...
2015. okt. 17. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!