Mekkora ütést kell kapj a fejedre ahhoz, hogy bármilyen probléma adódjon belőle?
Attól függ hová és mit értesz baj alatt.
Sajna egy kicsi is elég ha olyan helyen talál el.
Lehet talán emberfüggő is.Például én egyszer pakolásztam egy magasan lévő szekrényben, magam felé húztam onnan egy jól telepakolt, nagy cipős dobozt, ami a fejemre esett a tartalmával egyűtt.(kinderfigurák, meg egyéb játékok, apróságok voltak benne, de dugig megpakolva )szóval volt azért elég súlya.Elég nagyot koppant a fejem búbján,meg persze ki is szóródott a tartalma és ott álltam egy halom játék közepén fejbe kólintva, de nem lett bajom.
Egyszer meg kb 4 éves koromban rohangáltam a szobában, kicsúszott lábam alatt a szőnyeg és repültem vagy egy métert, homlokommal lefejeltem az ágy végén az éles deszkát, de nem lett bajom attól sem.Tehát valószínűleg én a betonfejűek közé tartozom.
Sajnos ha a fejet ért ütés nem jár semmilyen tünettel, akkor is lehet bajod.Mert keletkezhet belső sérülés, amit nem érzékelsz, nem is fáj különösebben, de akár végzetes is lehet, tehát nagyon oda kell figyelni, ha beütöd a fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!