Egy kézfej műtét mennyire fájdalmas?
Figyelt kérdés
A napokban fogják műteni a kézfejem mivel eltört a kéz közép csont és helyre rakni nem is próbálták és kiváncsi lennék hogy ilyenkor altatnak vagy érzéstelenitenek e és esetleg a műtét fájadalmas e ha ébren vagyok?2015. okt. 6. 12:26
2/6 anonim 

válasza:

nem fájdalmas, nekem most operálták egyik ujjam, nem altatásban, semmit nem ereztem. szerintem teged se fognak altatni, de ne felj!
3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták csukló érzéstelenítést adnak de az altató orvoson múlik hogy altat e.
Egyébként műtét közbe lesz rajtam valami ruha, meg tesznek be csövet amin elfolyik a vizelet?
2015. okt. 6. 16:16
4/6 anonim 

válasza:

a helyi erzestelenites kevesbe rizikos, ott biztos nem erzel semmit, ami altatasba már nem egeszen igy van. egy mutoskopenyt adnak rád, alatta meztelen leszel, de azt te veszed fel, nem látnak meg, ne aggodj!
5/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor ilyen "kis" műtétnél nem raknak be csövet a vizeletnek?
2015. okt. 7. 08:53
6/6 anonim 

válasza:

nem hiszem, nekem kb 1,5 ora volt, de nem altattak, elotte kimentem es nem volt problema. ha kered, biztos megoldjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!