Iszonyuan hasogat a terdem. Mitol van?
Tegnap reggel suliba menet mar ereztem hogy valami nem stimmel, picit fajt a terdem. Beertem sulj
iba es felmentem a termünkbe. A lepcsozestol aztan ugy megfajdult hogy eleg rendesen santitottam. a többiek nem is ertettek mi történt. 4 oraban tesi volt egesz addig fel sem alltam a szekrol szoval remeltem elmult de sajnos nem igy volt :( Felalltam es jobban fajt mint elotte. Nem birtam raallni csak vonszoltam magam,a lepcson majdnem leestem annyira fajt. Tesin a tanar nem engedte hogy leuljek azt mondta csak szinlelek pedig akkorra mar nagyon szenvedtem. Utana egesz nap ultem meg nagynehezen haza santikaltam es tettem ra vizes borogatast. azt hittem mara elmulik de nem igy lett sot sokkal jobban hasogat :( Ma mar kenytelen voltam mankoval menni suliba mert nem birok allni a labamon:( meg igy is rettenetesen faj mi lehet ez?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!