Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kislábujj törés, zúzódás?

Kislábujj törés, zúzódás?

Figyelt kérdés
Szombat délután sajnos megint útban volt az ágy, sikeresen belerúgtam. Ezt eljátszom 2-3 havonta, soha nem mentem vele orvoshoz, mivel írták, hogy ezzel úgysem csinálnak semmit. Hozzáragasztottam a másik ujjamhoz és kész. Idáig 2 nappal később mindig enyhült a fájdalom, nehezen, de rá is tudtam állni. Ez alkalommal viszont rosszabb. Tegnap egész nap nem keltem fel, jegeltem, kentem, ma viszont kellett jönnöm dolgozni. A cipő felvétele borzalmas volt, minden lépésnél csillagokat látok. Érzem, hogy feszíti a kötést, a talpam is fáj. Érdemes megmutatni orvosnak vagy most "csúnyábban" ütöttem be és ezért fáj most tovább?
2015. szept. 21. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Én kb 1 hétig nem tudtam cipőt felvenni.
2015. szept. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!