Bokaszalag szakadásnál mikortól lehet járógipsszel járni?
A 4 óra múlva rá lehet állni az azt jelenti, hogy addigra már megköt a gipsz, tehát ráállhatsz. Ha tudsz. De ha fáj, akkor ne terheld.
Nekem kb. 1 hét volt, mire megszoktam a járógipszet, a vele való járást is, meg nagyjából ennyi idő volt, hogy már nem fájt benne a lábam. Tudtam vele rendesen járkálni, suliba is jártam vele. Megszokható volt. Fürödni kissé nehézkes volt vele, egy idő után viszketett is meg fáztak elöl a lábujjaim, de amúgy különösebb gondom nem volt a járógipsszel.
Köszi a választ. Akkor ezek szerint még egy hét fekvés nagyjából.
És amikor levették rögtön rá tudtál már állni?
Először fájt is még, kb. 2 hét kellett mire úgy tudtam menni, hogy nem húztam a lábam. 1 hét fekvőgipsz és 4 hét járó volt nekem. De nekem nem is műanyag volt, a járó sem, hanem az a sima gipsz, dögnehéz, szval lehet neked sokkal jobb lesz, gyorsabban rendbe jön a lábad.
Milyen járót kaptál, cipőt tudsz rá venni?
Hát még cipőig nem jutottunk el. A családban meg nincs akkora cipő senkinek.
Kíváncsi leszek mikor nem fog már fájni gipszben a lábam, hogy tudjak már menni vele. Nem bírom ezt a sok fekvést. Neked is szalagszakadás volt?
Nem, nekem a kisujjam alatti lábközépcsont törött el. Kifordult a lábam a papucsból :D
Te mit csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!