Most mi a francot csináljak! Ki mond igazat? Eddig kezeltek félre vagy most ez a harmadik?
Augusztus 10-én megrándult a bokám. El is van törve állítólag, legalább is a baleset után a römtgenen ez látszott és az orvos azt mondta gipszet nem kapok csak pihentetni és mozgatástilalomra lesz szükkség. Majd következő ilyen kontroll után kaptam bokaszorítót egy másik orvos javaslataként. Harmadik alkalommal megint másik orvos. Igazi wtf érzésem volt! Ez a harmadik orvos nem látja az első röntgenen a törést! :O Mondanom se kell, eléggé meglepődtem. Mondtam had nézzem már azt a röntgen felvételt..én nem értek hozzá de én ugy látom hogy az törés mondom. Erre ő hogy ő ért hozzá és az nem az. Az vmi kinövés vagy mit próbált beadni már nem is tudom. Javasolta h kezdjem terhelni a lábam bokaszorítóval. Ha pihenek akkor vegyem le meg borogassam vizes ruhával és polcoljam fel.
Adjatok vmi tanácsot mert gőzöm sincs mit csináljak. Egyébként próbáltam volna mozgatni a bokám de nem megy. Le lenne tapadva az irom? Leraktam a lábam is a talajra kicsit ránehezedtem hogy kísérleteztek de utána ugy fájt a bokám ahol a duzzanat volt meg a véraláfutás van hogy ha egy pihe jozzáért is majd kiugrott a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!