Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Feszes, kemény és görcsösen...

Feszes, kemény és görcsösen fájó vádlival mi a teendő?

Figyelt kérdés

Kedden volt egy motorbalesetem, kisebb horzsolásokkal megúsztam, de csütörtökön elkezdett fájni a vádlim. Nem tudom, mi lehetett az oka, akár az is, hogy sok pihentetés után ugráltam rajta. Mostmár alig tudok járnirajta, úgy fáj. Maga az izom fáj, mint amikor sokáig nem mozdítjuk és elkezd görcsölni. A vádlim tiszta feszes és kemény már. A hajlatnál nagyon fáj, és ahogy egyre lejjebb haladok, annál kevésbé fáj gyengéd masszírzás szerű mozdulatokkor. Egyébiránt csak akkor fáj, mikor mozgatom.

Mi lehet ennek az oka? Mi a teendő? Szeretnék menni hétfőn dolgozni, de így kizárt dolog, hogy bármit is tudnék csinálni.

Előre is köszi :)

2015. aug. 22. 02:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár trombózis is lehet, menj el az ügyeletre.
2015. aug. 22. 08:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak akkor kezd el fájni, ha nem mozgatom és be van hajtva a lábam, pl. ha ülök. Ha mozgok, pl. sétálok, akkor egész nap nyugalomban, fájdalom nélkül elvagyok. És ekkkor nem is keményedik meg a vádlim (mint mikor befeszíteném).
2015. aug. 23. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajna ezt nem tudom, jobb lenne ha ma elmennél a háziorvoshoz.
2015. aug. 24. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!