Ettől lehet bőrrákom?
Figyelt kérdés
Régebben rendszeresen bántottam magam, leginkább körzővel csináltam kisebb sebeket. Egyszer újra megismételtem ezt, de nem volt semmi éles tárgy a közelemben, úgyhogy egy régebbi (még be nem gyógyult) sebet kezdtem el körömmel vésni. Kb. egy órán keresztül kapargattam teljes erőmből, lett is belőle egy szép kis gyulladásom... Minden nap leszedtem róla varrt, ennek köszönhetően állandóan gennyes volt. Rengetegszer kapargattam még utána körzővel és körömmel egyaránt. 2-3 hónap után forrt be a seb és egy lila heg lett tőle a kezemen... Aztán a többi sebemmel is megcsináltam ugyanezt.
Ez régen volt, akkoriban még nem is érdekelt, hogy elfertőződhet, begyulladhat, stb, stb... De ma már kicsit félek. Szerintetek lehet bármi bajom emiatt?
2015. aug. 21. 19:25
1/2 anonim válasza:
bőrrákod nem, de fincsi fertőzésed/vérmérgezésed simán.
2/2 szamo77db válasza:
El kéne menni bőrgyógyászhoz, nem? Ő tudna érdemben mondani valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!