Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fáj a kezem, a csuklóm, és a...

Fáj a kezem, a csuklóm, és a kézfejem csukló felőli vége. Főleg, ha behajlítom a tenyeremet vagy ki?

Figyelt kérdés
Ez mitől lehet? és hogy tudnám meggyógyítani? orvos nélkül meg lehet?
2015. aug. 13. 19:18
 1/10 anonim válasza:
Abba kéne hagyni a krónikus maszturbálást!
2015. aug. 13. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy inhüvelygyulladásod van, olvass utána. Most pár napig szerintem pihentesd, ne nagyon terheld. Napközben befáslizhatod a kezed, este kend be reuma krémmel.
2015. aug. 13. 19:32
 3/10 A kérdező kommentje:
2. köszönöm. Anyukámnak pár hete volt életében először, de a hüvelykujja körül fájt, nekem meg fent. Nem értek az ínhüvelygyulladáshoz, sose volt, de ilyen helyen is kialakulhat? A krémmel, amit kapott kenegetni fogom akkor, és pár napig nem megyek még orvoshoz.
2015. aug. 13. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát úgy látszik, lehet itt is kézháton. Nem tudtam, sose volt, nem tudtam, mire gondoljak.Talán kcisit tényleg duzzadt is. Hát akkor kenem tovább a krémmel.
2015. aug. 13. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok, én tapasztalatból mondom, nem 100%, hogy inhüvelygyulladásod van, de nekem is pont ilyen tüneteim voltak. Még most is csak azt tudom mondani, hogy pihentesd, napközbe befáslizhatod, egy kicsit szorosan, hogy jobban tudd mozgatni/használni. És ugye este akkor a krémmel kend be. Remélem tudtam segíteni valamit, átlagosan nekem 1 hétig tartott, tovább nem. Szerintem ha egy héten belül nem enyhül és gyógyul meg, akkor menj orvoshoz! Gyors gyógyulást kívánok!
2015. aug. 14. 13:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor marad ez egyelőre. Az már segítség, hogy tünetek alapján ráismertél, úgy rákerestem és annak tűnik. Bár tegnap azért felemeltem vele 10 kilót még...

Most annyira nem rosz, reggel jobban fájt.Talán tegnap is. Már éreztem napok óta enyhén, de nem foglakoztam vele, pedig talán nem fajult volna idáig sem.

2015. aug. 14. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Erre ne haragudj, de nem tudok mit mondani. Azt mondtam, hogy pihentesd, te még azért is 10 kg-os akármiket emelgetsz. Ez már akkor a te hibád, ha nem érted, hogy baj van vele és pihentetni kéne, és még jobban megterheled, az a te butaságod. A normális embernek nem jut eszébe ilyen, és ha annyira fájt volna nem hiszem, hogy fel tudtad volna emelni... Nem értelek...
2015. aug. 17. 16:18
 8/10 A kérdező kommentje:
A fájdalom mértéke eltérő. Muszáj volt, elromlott a bojler, melegítenem kellett vizet. Ebben a kánikulában nem bírtam tovább ragacsosan,egyedül voltam itthon. Szerintem.te is megtetted volna, ha muszáj. ..aztán lavórt arrébb tenni. De akkor már dinnyét nem tudtam vágni másbap.a lavor fogása más volt, így az ment. De már el is múlt,igaz így biztos később,kenőcsöztem meg fásliztam. :)
2015. aug. 18. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerencse, a lényeg, hogy neked ahhoz képest gyorsan elmúlt! :)
2015. aug. 21. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:
4-5 nap. Anyukamnak se tartott tovabb.
2015. aug. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!