Lehet hogy sérvem van?
Figyelt kérdés
Már 3 éve személyi edző jelenlétével végzek súlyzós edzést (17/F). Egy tricepsz gyakorlatnál ahol a lábam ki volt nyújtva és a kezem fel volt emelve ott megpróbáltam kinyomni magam de egyszercsak mintha összehúzódottvolna a hasam és odakaptam utánna nem éreztem semmit. De otthon meg észrevettem hogy minthogyha néhány mozdulatra fájt volna a hasam alsó része az ágyék jobb oldalán. Nem fáj csak bizonyos mozdulatokra. Megnéztem és nem érzem hogy más lenne mint a másik oldal nincs elváltozás csak néha picit fáj. Lehet hogy sérv?2015. aug. 12. 22:27
1/5 anonim válasza:
Akár sérv is lehet. Csak még lehet, hogy kezdeti stádiumban van.
3/5 A kérdező kommentje:
De a sérv az kivülröl kéne hogy látszódjun nem?
2015. aug. 12. 23:38
4/5 anonim válasza:
Nem feltétlen kell, hogy látszódjon. Tedd oda a kezed, ahol érezted, és köhögj. Sérvnél érezni egy kis puklit, ahol "kiszakadt", de ez se feltétlen, a biztos az ultrahang. Ha pár nap alatt nem múlik el, menj el sebészetre, és meg fog vizsgálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Már nemigazán érzem. Csak ha úgy fordulok. De szerintem hétfőn elmegyek orvoshoz.
2015. aug. 15. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!