Mennyire sürgető ezzel a sérült anya jeggyel orvoshoz menni, illetve leszedetni?
Az a helyzet, hogy a nyár gyakorlatilag most kezdődött meg számomra a munka és a nyaralás kezdete miatt, ám a napokban egy baráti vízi verekedés közepette az úszónadrágom lekapta az egyik anya jegyem felszínét. Ez az anyajegy elég nagy kb fel centi átmérőjű, és vastag, kidomborodó. Viszont hámos, szerintem, mert a lelakott rész egyáltalán nem vérzik és nem is tűnik semmilyen durva sérülésnek. Valójában, ahhoz hasonlitanam, mint például az ember talpán kialakult bőrkeményedés. Csak ez nem kemény.
Azt tudni kell, hogy nagyon régóta ott van, nem változott semmit az elmúlt 10 évben (előtte meg nem tudom igazán, mert 17 vagyok, odáig nem emlékszem vissza). Édesanyámnak van egy, majdnem ugyanott de kisebb átmérőjű, viszont sokkal jobban kidudorodó.
Tudom, le kellene vetetni, le is lesz, mert rossz helyen van. De a nyarat szeretném még vele kihúzni, szerintetek, mire készüljek? Leghamarabb egy hét múlva tudnék menni bárhová is, megnezetni, ha nem vesszük azt, hogy mindenhova időpontot is kellene kérni.
Előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!