Milyen boka serules lehet, hogy kezeljem, es meddig tarthat a felepules?
Figyelt kérdés
Futas kozben eleg csunyan kibicsaklott a labfejem es alamfordult, roppant is, de tudtam rajta tovabbra is jarni nem vettem komolyan egyaltalan nem pihentettem csak bekotottem es jegeltem. Elegge feldagadt veralafutas is volt tobb helyen a labfejemen, fajt, nyomasra erzekeny volt bizonyos pontokon. Ez tortent 4 hete, azota a mozgas teljesen helyre allt egyaltalan nem faj, veralafutas nincs, meg egy ket ponton erosebb nyomasra erzekeny ha ugrok erzem hogy kicsit nehez es meg mindig bevan dagadva.2015. aug. 7. 21:19
1/2 anonim válasza:
Hill vital gél. 2 hónap a felépülés.
2/2 A kérdező kommentje:
Tehat tovabb is kotozzem, probaljam ne eroltetni, es mivel javult az allapota nem kell felnem semmi komolytol ?
2015. aug. 7. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!