Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Orrsövényműtét után egyenesebb...

Orrsövényműtét után egyenesebb lehet az orrom?

Figyelt kérdés
Egy fejemet ért ütés következtében elferdült az orrom ezért orrsövényműtétem lesz. Azt mondják az orvosok hogy ettől csak a légzésem fog javulni de a ferdeséget nem szünteti meg mert nem plasztikai műtét. Viszont az interneten olvasva találtam ennek ellenmondásos információt mely szerint az orrsövényműtétnél kiegyenesítik az orrot.

#orr #orsövény
2015. aug. 2. 11:56
 1/9 Kis Rohadek válasza:
Igen, segit. A felesegem 11 evvel ezelott esett at hasonlo muteten. Ha a doki bevallaja, "egyfust alatt" mindkettot elintezi. Fel kell keszulnod hogy fajdalmas, mert az esetleges idegpalyak serulesenek elkerulese miatt ritkan vegzik altatasban.Ugy 2-3 honap mulva "elvezheted " az eredmenyet. Nyom nelkul gyogyul. A mostani sebeszi technikak joval fejlettebek. Nincs ok az aggodasra.
2015. aug. 5. 18:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy csak legális úton történhet a műtét mivel bírósági ügy lett a megverésemből. Mindenképpen altatnak de engem a fájdalom nem érdekel csak hogy egyenes legyen az orrom.
2015. aug. 6. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Neked mikor esedékes a műtét? Beszámolnál majd a műtéti és az azutáni tapasztalatokról? Köszi!

2015. aug. 7. 00:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Augusztus 17. igen
2015. aug. 10. 01:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor visszaszámlálás indul... :)

Sok sikert! Majd várom a beszámolódat! :)

2015. aug. 10. 08:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Írok majd beszámolót de engem a fájdalom hidegen hagy. Azt akarom hogy egyenes legyen az orrom ez az elsődleges vágyam.
2015. aug. 10. 23:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos gennyesség miatt elhalasztották a műtétem amit pénteken tudtam meg. Szerdán kapok új időpontot.
2015. aug. 17. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi a jelzést! Remélem, minden rendben lesz!

Majd írj! :)

2015. aug. 18. 08:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Lezajlott a műtétem, minden rendben van. Maga a műtét nem fájt de utána kellemetlen volt az orrom elé elhelyezett kötszer. Az altatás után nem éreztem magam a legjobban egy ideig. Az alvás nehezen ment előtte kaptam egy szem fájdalomcsillapítót amire nem volt szükségem. A műtét kedden volt tegnap jöttem haza ma pedig tamponszedésen voltam ami rövid ideig fájdalmas de kibírható. Talán valamivel egyenesebb is lett de még kissé meg van dagadva így nehéz megmondani.
2015. szept. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!