Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Léprepedés gyanújával hova...

Léprepedés gyanújával hova forduljak?

Figyelt kérdés
2 hete leestem valahonnan, leporoltam magam és jól voltam, de most fájdalmakat érzek a bal oldalam felől az alacsony bordáim alól, kiderült hogy ez akár léprepedés tünete is lehet még az esés idejéből visszamaradva. Mit gondoltak? és hova érdemes ezzel menni? Mire érdemes számítani?

2015. júl. 28. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
ha elrepedt volna a léped, akkor nem itt írogatnál. amúgy menj balesetire.
2015. júl. 28. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet léprepedés utólag, és nagyon veszélyes, akár el is vérezhetsz. Háziorvostól kérj valami sürgősségi beutalót ultrahangra.

Egy ismerősöm járt így, hogy egy hónappal az ütés után repedt meg a lépe, majdnem elvérzett. Csak annyit vett észre, hogy nagyon rosszul van gyenge. Muszáj volt kórházba menni, pedig rá volt bízva a két nagyobb gyerek, mert a felesége szült éppen, jött a harmadik. Ugyanabban az időpontban, amikor műtötték, és küzdöttek az életéért, szült a felesége a kórházban. Majdnem nem élte meg a 3. gyerek érkezését.

2015. júl. 28. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:
és az ismerősöd mennyi időn át éreze gyengének magát?
2015. júl. 28. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de maximum egy nap talán, akkor kórházba került. Ott kicsit váratták, nem ismerték fel, mi a gond, amikor meg rájöttek, hogy nincs már vére, már tappancsozni kellett, vagy háromszor újraélesztették. Megmaradt, de hajszálon múlott. Nézesd meg inkább egy ultrahanggal.
2015. júl. 28. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el a sebészetre, majd ott megvizsgálnak.
2015. júl. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!