AisakaTaiga kérdése:
Ha megvágtam magam, az begyógyul?
Figyelt kérdés
Kicsit tűvel karcolgattam magam,de nagyon meglátszik,és megbántam,befog gyógyulni? Mert nem szeretném,ha anyu meglátná :c2015. júl. 25. 08:02
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egy fehér csík örökre megmarad.
2/9 anonim válasza:
Ha tűvel karcolgatod magad, az messze van a megvágástól. Egyébként 50% az esélye. Máskor meg előbb gondolkozol, aztán cselekszel.
3/9 anonim válasza:
Vérzett? Vagy megduzzadt a seb körül?
5/9 anonim válasza:
Az semmi, nálunk egyszer ki akartam nyitni a kerti ajtót, kitört az ablak és végig vágta a csuklómat, nagyon gyorsan hívtam anyámat, hogy jöjjön mert szerintem elvágtam az ütőeremet, bementünk a kórházba, összevarrták + adtak vért és most aki meglátja, hiába mondom, hogy nem öngyilkos akartam lenni, csak az ablak tört ki :D
6/9 anonim válasza:
Begyógyulni nyilván be fog, hogy heg marad-e az nem biztos. Tűkarcolás után nem hiszem.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak simán nagyon piros az egész...és azért vágtam meg magam,mert az életem romokbam,depressziós vagyok..szóval azért,amiért általában szokták. És köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 25. 19:21
8/9 anonim válasza:
Van egy jó meg egy rossz hírem.
A jó: begyógyul és heg sem marad.
A rossz: én is ennyivel kezdem. Most meg hát hogyismondjam...nem bírom abbahagyni. És minden napom egy szorongás mert félek hogy meglátják. Vannak fehér csíkok amik nem múlnak el.
Amit ajánlok rohadt ijesztő de meg kell tenned. Beszélj anyudnak erről. El fog rajtad hatalmasodni mert gyenge lelkű vagy. El kell mondanod. Megérti majd. Ne azt mondd hogy: "megígérem nem teszem többé" hanem azt, hogy rosszul érzed magad, és segítsen neked. BESZÉLGESS vele. Muszáj megtenned míg az elején jársz ennek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Tényleg félek,de attól még majd megpróbálom
2015. júl. 29. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!