Elfeküdt nyak? Mikor számítsak a gyógyulásra?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel arra keltem, hogy jobb oldalon nagyon fáj a nyakam. Valószínüleg elaludtam, de lehet hogy huzatot kapott, mivel sajnos voltam huzaton. Ma reggelre már a bal oldalra is kiterjedt a fájdalom, csak egyenesen, kissé felemelve tudom tartani a nyakam.
Kentem Diclofenac géllel, de egyenlőre semmi javulás, sót is melegítettem, a nyakamra téce melegítem, masszirozom, de igy sem jobb. Kb mikorra mulik el? Pont táborozok, munkatársként, s nagyon sok a dolgom, amit nem tudok 100%osan elvégezni. Mivel lehetne gyorsítani a gyogyulást?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2015. júl. 22. 19:53
1/2 anonim válasza:
Acetilszalicilsav készítmények, ibuprofen stb. Valami kis vírusos ideggyulladás okozza.
2/2 anonim válasza:
Masszírozás jó ötlet, csak óvatosan. A gyógyulás szerintem nagyon egyénfüggő, 3-4 nap, rosszabb esetben kicsivel több, mint 1 hét. Nehéz megsaccolni, mert nagyon-nagyon sok minden okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!