Mennyi idő amig helyre jön? (Többi lent)
Egy konyhai baleset következtében a bal kis ujjamon sikerűlt majdnem minden ideget elvágni ami csak a csontig található volt benne. Az lenne a kérdésem, hogy a varrat szedés után még mennyi idő kell neki, hogy helyre jöjjön teljesen?
A válaszokat előre is köszönöm
Ó te.. :(
A barátom szalagfűrésszel /vagy milyennel/ vágta el elég csúnyán az ujját, 2 éve. A heg is meglátszik és mivel ideget vágott, nem érez vele semmit. Behajlítani se tudja teljesen, de nem gátolja semmiben, a munkában sem.
Nem tudom te mire számíts. Fiatal vagy, gyorsan gyógyulsz. Varratszedésen kérdezz rá. Mit értesz az alatt,hogy teljesen rendbe jön?
Szerintem inkább varratszedés után próbálkozz a mozgatással. Mikor lesz?
Kisebb területen nem hinném,hogy olyan nagy vagy tartós károsodás érhetné az ujjadat. A barátom elég durván vágta el a fűrésszel, inkább le se írom,hogy nézett ki. Nem zavarja a munkában, semmiben, ami történt. Egy ismerősöm pedig bárddal vágta el az össze ujját. Biztos nem lett 100%-os, de hentes és dolgozik.
Ne ijedj meg, olyan nagy mértékű károsodás nem hinném, hogy érte az ujjadat. Barátom kezén is csak akkor lehet észrevenni a hegeit, ha nagyon nézi az ember. Az, hogy nem tudja behajlítani teljesen, az azért van,mert az övé súlyosabb volt. Szerintem te maximum érezni nem fogsz ott, ha mondjuk rácsípsz, de használni fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!