Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért alvadhat lassan a...

Tóth Péter Tamás kérdése:

Miért alvadhat lassan a vérem, és miért gyógyulhatnak be ilyen lassan a sebeim?

Figyelt kérdés
Pl 2-3 hete összetörtem egy poharat, az egyik üvegszilánk megkarcolta a tenyeremet, és kb 15-20 percig nem alvadt meg a vérem (és még az ér nem is sérült); és még mindig látható az a kis seb (akkor az ilyen kb 2 centi hosszú volt, most meg kisebb, mint 1 centi). Nem volt mély a 'seb'.

2015. júl. 17. 12:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Ui.: A neten azt olvastam, meg azt hallottam biosz órán, hogy a nemem, meg a korom is beleszámít abba, hogy milyen gyorsan alvad meg a vér, és milyen gyorsan gyógyul a seb (15/f).
2015. júl. 17. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Magas cukor jele is lehet, nezesd meg a patikaban/ haziorvosnal.
2015. júl. 17. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

vérzékeny vagy

ugyanez van velem is

2015. júl. 17. 13:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cukros.
2015. júl. 17. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom a tüneteit, és egyik sem passzol rám.
2015. júl. 17. 13:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Sok cukrot nem eszek, ámde nem is olyan keveset, hogy alacsony legyen a vércukrom. Persze van amikor 1-2 havonta rám jön az a vágy, hogy nagyon szeretnék csokit enni, és akkor 1-2 nap alatt lecsúszik 1-2 normál tábla milka csoki.
2015. júl. 17. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Most az már nem heg? Mert ha az, akkor nincs baj.

Én kiskoromban feltekertem a cérnát a hüvelykujjamra, és a haverom meghúzta, így lejött róla a bőr.. Még mindig fehérebb ott a bőröm.

2015. júl. 17. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!