Normális, hogy nem érzékelek semmit a bőrömmel műtét után?
Két napja volt egy nyaki műtétem, a seb alatti bőrrésszel se hideget se meleget se érintést nem érzek. Ez normális?
Nyirokcsomót távolítottak el és altattak. Valakinek volt ilyenje? Meddig tartott?
Valóban sérülhetett ott ideg, de talán idővel rendbe jön majd. Szedj esetleg B vitamint, az segít.
Nekem is volt érzékkiesésem a kézfejemen, miután műtötték a kezemet, szerintem kb 4 hónap volt, mire rendbe jött, plusz-mínusz egy hónap. Most 7 hónapja, hogy műtöttek, azóta minden ok. :)
Kicsit késve jön a válaszom.
Nekem a bal felkaromat műtötték, altatás után kettő idegbénító szurit kaptam, majd emiatt és a kitámasztás miatt annyira sérültek az idegeim, hogy fél év után is még kiesés van a bőrömön. Kb 5 hónapon keresztül le volt bénulva a csuklóm és nem tudtam mozgatni, rögzítőt kellett hordanom.
Megfelelő gyógytorna gyakorlatokkal tudtam javítani a kezem. Viszont a bőrömre azt mondták, hogy az egyik helyen maradandó érzékkiesésem lesz.
Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!