Nyilt sebet mivel kell kezelni?
Figyelt kérdés
Elestem biciklivel, Rövid nadrág volt rajtam, és nagyon nagy seb keletkezett a jobb lában térdemnél, jó nagy, és annyira felszakadt, hogy látni a húst. Fáj, és nem tudom behajtani a térdemet. Anyu vett nekem, Betandine, Jódot, az jó lesz erre a sebre? Akinek kell kép, küldök privátba.2015. júl. 9. 18:01
1/6 anonim válasza:
Kórházzal. Be kell kapcsozni. Ha durvább, varrni. Akár vénát is érhetett volna, akkor véged. Nekem is volt ilyen, vénát ért, alig éltem túl, majdnem elvéreztem, de én tettem rá kötést, nincs TB-m. nagyon veszélyes. Menj kórházba.
2/6 A kérdező kommentje:
vérezni nem vérzik, genny folyt ki belőle reggel, most kemény lett ott felűl, ahol tegnap vérzett. Már nem vérzik.
2015. júl. 9. 19:31
3/6 anonim válasza:
Ha nem varrják össze, nyoma maradhat, plusz a genny sem túl jó jel. Ezzel mindenképpen menj be a kórházba!
4/6 anonim válasza:
Sebészetre kell menni, nem kórházba.
5/6 A kérdező kommentje:
Korházba bisztos nem megyek, Sebészetre elmegyek majd hétfőn, ma már úgyse rendel. Köszönöm a válaszokat. Korházba am is mit tudnának kezdeni a sebel? De nem nyilt asab, csak én hitem azt, a bőr lehorzolódott róla, de már kezd javulni, nem fáj meg stb.
2015. júl. 10. 15:29
6/6 anonim válasza:
Tetanus injekciót nem ártana beadatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!