Ma reggel megcsípett egy darázs a lábamon a nagyujjam melletti ujjon. Ilyen lett, mit érdemes tennem? (röviden alább)
Ma reggel 10 óra után megcsípett egy darázs a lábamon a nagyujjam melletti ujjon. A csípésnél benne volt a fullánk ami kiszakadt a darázsból, de ezt egy csipesszel kiszedtem.
hiába nyomogattam nem jött semmi, csak pici váladék, szinte semmi. azóta az egész ujjam piros lett, a csípés helyén olykor égető jellegű érzés.
Ittam 3 db kalcium pezsgőtablettát eddig, nem vagyok allergiás a darázscsípésre, de eléggé aggasztó a lábujjam. Hajlítani tudom, csak picit olyan bedagadt érzése van, de piros, az egész ujj.
Mit érdemes tennem még? Meddig tart ez a pirosság? Bármi egyéb segítség
köszi, remélem nem lest gond akkor
(van itthon körömvirág krém, gyógynövényesnél vettem korábban más okból, de akkor teszek rá)
köszi
akkor lehet méhecske volt, én csak ijedtemben azt láttam, hogy kis sárga csíkos van ott a papucsomban
de fullánkja volt és bennmaradt ez biztos
köszönöm az eddigi tippeket
sajnos azóta nagyon piros lett ez az ujjam, és bedagadt és még picit tovább is
reggel is arra ébredtem, hogy viszket nagyon,
remélem, hamar elmúlik
Hát ha piszkálod, nyomogatod meg kezeled mindenféle hülyeséggel, akkor nem csoda, ha nem múlik el.
Hagyd a fenébe az egészet, ne piszkáld, el fog múlni.
Szúnyogcsípés is meg tud maradni napokig, ha vakarod, de ha nem nyúlsz hozzá, egy óra alatt eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!