Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet baja a csavarnak a...

Lehet baja a csavarnak a vállamban?

Figyelt kérdés
A történet kb 1 éve kiment a vállam egy baleset miatt és valami levált valamiről és vissza csavarozták vagy mi. Elnézést a tudatlanságomért. A lényeg hogy felhuztam magan egy falon és hírtelen nagyon fájt az a vállam de csak olyan 10 sec-re. Viszont az teljesen elmúlt . De kicsit megállás nélkül érzem mintha valami nyomna a vállamnál. Ha annak lenne baja sokkal nagyobb fájdalmaim lennének ? lehet hogy az izmom ? mert előtte nem melegítettem be meg semmi ilyesmi. Bár hogy mozgatom a karom nem fáj kicsit se csak mintha valami nyomná hátul a vállamat. És most kicsit be vagyok szarva :) Tudnátok véleményt írni ?
2015. jún. 19. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem most tettek csavart a csuklómba.

Mást nem tudok mondani, mint hogy menj el a kezelőorvosodhoz minél előbb, mielőtt rosszabbodna!

2015. jún. 19. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a csavar a baj, de kitudja azert menj el orvoshoz,de csak lehet hogy meghuzodott mert nem melegitettel be.
2015. jún. 19. 22:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel még mindig érzek valamit halványan. De most észrevettem hogy ha valamit erősen húzok akkor ez az érzés felerősödik. De konkrét fájdalmam nincsen. Köszönöm az eddig kommentelők véleményét. Ha ennél rosszabb lesz biztos elmegyek.
2015. jún. 20. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj el a dokihoz. Csinálnak egy röntgent és ebből meg tudja állapitani, hogy elmozdult-e a csavar. Ezeket a csavarokat 8-12 hónappal a műtét után ki szokták szedni, mert hosszabb távon gyengiti a csontot. Akkor is kiszedik általában, ha nem mozdul el, tehát ha semmi panaszt nem okoz. Szerintem mindenképp kéne konzultálnod a dokival.
2015. jún. 21. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Felszívódó csavarok vannak a válladban?
2015. jún. 21. 22:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen van benne.De nem kaptam tájékoztatást arról hogy valamikor is visza kellene mennem :o a felszívódó azt jelenti hogy konkrétan teljesen eltűnik egy idő után ?
2015. jún. 22. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A kórházban kapott leletedet-zárójelentésedet azért érdemes lenne megnézni, azon elvileg szerepelnie kell, hogy milyen módszerrel gyógyitottak. A neten van info bőven a felszivódó implantátumokról is.
2015. jún. 22. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, az nyomtalanul eltűnik. Nekem nem tudom, hogy milyen van a csuklómban, de kivenni már nem kell soha. :)
2015. jún. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!