Az ilyet szabad?
Figyelt kérdés
Még 5 éve harapott meg egy kutya az arcomon és 12 öltéssel kellett összevarrni a szemem alatti részt. Az a kérdésem, hogy ugye mikor varrták tettek a fejemre egy ilyen anyagot szóval csak a szemem látszódott. És felettem meg ott volt az a rettenetesen erős műtőlámpa. A harapás nagyon közel volt a szememhez és végig nyitva kellett tartani a szememet és felfelé kellett néznem, azthittem megvakulok. Igaz régen volt, de érdekel, hogy ezzel így nem veszélyeztették azt, hogy valami baja lehet a szememnek attól a borzalmas lámpától?2015. jún. 18. 23:36
2/4 A kérdező kommentje:
Bajom nem lett, de alapból volt akkor -9-es dioptriájú a szemüvegem amit a varrás előtt kérdeztek is. Félreértés ne essék nem vagyok rajta fennakadva, csak akkor még kicsi voltam hogy ezzel foglalkozzak most meg valahogyan eszembe jutott. :D
2015. jún. 18. 23:57
4/4 anonim válasza:
Az a lámpa nem veszélyes, a fogorvosok is használnak olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!