Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon beütöttem a fejem és...

Nagyon beütöttem a fejem és azóta nem szűnik a fájdalom mit tegyek?

Figyelt kérdés
sajnos az a helyzet h erős két ütést kaptam a fejemre kedden.. fájt is nagyon de egész nap elvoltam majd estére rosszul lettem , hányingerem volt szédültem és ha feláltam nem tudtam egyenesen menni hanem félre fele mentem és erős fejfájás gyötört meg sem tudtam mozdulni, minden egyes nap fejfájás gyötör és estére még rosszabb már sirok is annyira fáj és pici hányinger társul.. nem tudom hogyan forduljak bárkihez is mert ha meg tudnák mi okozta a sérülést tudom hogy baj lenne belőle igy tanácstalan vagyok
2015. máj. 16. 19:04
 1/3 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de agyrázkódásra utalnak a leírt tünetek. Mielőbb fordulj orvoshoz!
2015. máj. 16. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz.
2015. máj. 16. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el ügyeletre, ha még nem voltál, mondd azt, hogy elestél és nagyon beverted a fejed, ha nem akarod a valóságot megmondani.
2015. máj. 17. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!