Két taslitől sérülhet az ember hallása?
Figyelt kérdés
A párommal össze vesztünk, nagyon szemèt dolgokat mondott nekem oktalanul és dühömbe adtam neki két maflást. Ez kb 2 napja történt. Azt mondja azóta tompa a hallása, meg hogy sipolt mikor oda vágtam. Lehetséges ez? Amugy nagyon kényes, be beszél magának nemlétezõ betegségeket, már a doki is nevet néha rajta, tiszta paranoiás. Ès nemtudom hogy higgyek e neki vagy nem. Dokihoz mindenképp megy, ki se hagyná.
25 L
2015. ápr. 27. 11:47
2/14 anonim válasza:
Valószínű elpic*áskodja a dolgot. Ha egy erős férfi ütvalakit úgy meg,hogy teli tenyérre a fülére,akkor a nyomásváltozűs miatt a dobhártya sérülhet. Nem hiszem,hogy te így csápoltad meg:D Off:hosszú távon is megéri egy ilyen pasi,aki hisztis,téged ócsárol? Idővel ez rosszabb lesz: Még a gyereketekre is féltékeny lesz.Ez egy ilyen típus,vigyázz.
3/14 anonim válasza:
2.vagyok.Hú de elgépeltem egyes szavakat,bocsi:D
4/14 A kérdező kommentje:
Ne itélkezz, légyszives.
2015. ápr. 27. 11:57
5/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, az elsõnek szól a "ne itélkezz lègyszives"
2015. ápr. 27. 11:59
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet csak bedugult? Vagy felgyült fül sár? Mert ha a dobhârtyája sérül az fáj és plusz ,nem mindig, de folyik a vér. Dehát kèt nõi pofontól ez valahogy hihetetlen.
2015. ápr. 27. 12:05
7/14 anonim válasza:
Még régebben altalanosban engem is felpofozott úgy egy csaj, hogy sípolt a fülem, nagyon megijedtem, de egy idő után megjavult. Szóval tényleg sipolhat a párod füle, ha pont úgy sikerült megutni. De nem hinném hogy maradandó baja lesz belőle.
8/14 anonim válasza:
Fülsár nincs,csak fülzsír. Nem azt mondtam,hogy beszakad.
9/14 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem, hogy sipolt. Engem is talált már fülön labda, erõsebben mint amit õ kapott. De a hallásom nem ment el, õ meg azt szajkózza hogy alig hall, meg a tvt is alig halja, lehet csak blöfföl?!
2015. ápr. 27. 13:51
10/14 anonim válasza:
Meggyógyult már?
Egyébként sérülhet pofontól az ember hallása, ha olyan szerencsétlenül találja el, hogy a tenyér a levegőt a hallójáratba sűríti. Ez nem is igazán függ az ütés erejétől. Ha legközelebb pofont adsz valakinek, próbáld elkerülni a fülét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!