Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek törés lesz? Mit...

Szerintetek törés lesz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy múlt héten eltört a bal lábam amit be is gipszeltek, ezért kénytelen vagyok egy lábon, mankóval járkálni. De bele rúgtam a púltba tegnap, azóta borogatom és még mindíg fáj ha mozdítom. Ha eltört akkor valószínűleg nem tudják begipszelni. Szerintetek mit tegyek ? Orvoshoz nem akarok menni vele mert wc-re se tudnék kimenni ha ezt a lábamat is bekötözik.

Előre is köszönöm a válaszatitokat.

2015. ápr. 22. 09:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy a kis lábujjam az amivel bele rúgtam a pultba.
2015. ápr. 22. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak nem egészen értem: a gipszes lábaddal rúgtál bele?
2015. ápr. 22. 11:12
 3/5 A kérdező kommentje:
a másikkal.
2015. ápr. 22. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Borogasd és polcold fel, lehetőleg pihentesd pár napig. Amikor én egyszer mezitláb belerúgtam a fotel karfájába, a nagylábujjam kb derékszögben állt, visszatettem egyenesbe és borogattam, kb 1 hétig dagadt. lila volt és nagyon fájt, második héten már rá tudtam állni, később teljesen rendbejött.
2015. ápr. 22. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a segítséged! ment a zöld pacsi!
2015. ápr. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!