Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fenékbe adott tetanusz nagyon...

Fenékbe adott tetanusz nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Ma szögbe léptem ezért holnap tetanuszt fogok kapni a fenekembe meg sose kaptam nagyon fajni fog? Tleg lehet fekve meg allva is kerni? Masik meg hogy eleg formas fenekem van es nagyon szegyenlos vagyok es nem akarom letolni a nadragom meg a bugyim a doki elott meghozza egy 20on eves fiatal doki. Nagyon kinos

2015. ápr. 19. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha aszeget kibírtad, az injekciót is túl fogod élni. De a reakciója fájdalmas tud lenni. Egy fogfájás azonban sokkal rosszabb.
2015. ápr. 19. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

A szuriról annyit, hogy mikor én kaptam, épphogy letoltam a gatyám, egy gyors mozdulattal beadta és kész volt. Megrándultam egy pillanatra amikor beszúrta, de ennyi. Gyors volt és nem volt durva.

A kínosságról pedig annyit, hogy az orvos előtt hidd el nem kell szégyenlősnek lenned. Gondolom főleg ez zavar. Mire valaki dr. lesz, addigra már azért találkozott ilyenekkel, és abszolút természetesnek tartja, hogy egy fenék, a test része. Nem poénkodni fog és elpirulni, hanem keresni a megfelelő helyet ahova beadhatja, hogy ne találjon el ideget meg ilyeneket. Meg ha nem is ő adja, akkor meg az aszisztenstól végképp ne félj.

És hidd el, hogy tényleg látott már ilyet és nem fog meglepődni :)

(orvostanhallgató F )

2015. ápr. 19. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor is felek es lany vagyok 17 Ue isten mar csak par ora
2015. ápr. 20. 05:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nővér adta be, fekve, semmit nem éreztem, csodálkoztam is, hogy milyen ügyes.
2015. ápr. 20. 07:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Tulvagyok rajta megkaptam hason kaptam annyira nem fajt de az orvos nagyon feltunoen nezte a formas popsimat eleg kinos volt :( Mintha a csaja lettem volna igy kezelet
2015. ápr. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!