Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mutatóujj sín levétele?

Mutatóujj sín levétele?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken ráesett az ujjamra egy "fém szerkezet". Elmentem orvoshoz, mivel nagyon bedagadt, belilult. Törés, repedés nincs, viszont mondta a doki, hogy sínbe teszi, hogy pihentessem. Anno már eltört, megrepedt ez az ujjam, akkor is sínt kaptam, de nagyon rosszul tették fel, 1 nap után le is vettem. Ínhüvelygyulladas is van a bal a kezemben több mint 15 éve, üveg is szétvágta már, remeg az egész kezem.... Megfogadtam, hogy most rajta hagyom a sint, de nehezen viselem. A sín véresre dörzsölte a csuklóm, bedagadt a kézfejem stb. 1 hét múlva kell visszamennem kontrollra. Szerintetek levehetem a sínt előbb? Orvosomat csak szerdán tudnám felhivni, de tudom mi lenne a válasza....
2015. ápr. 12. 23:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Menjél vissza
2015. ápr. 13. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!