Hogy gyorsítsam fel a vágások gyógyulását?
Figyelt kérdés
Néhány napja egy kisebb háztartási baleset során pengevágások estek a karomon és az alkaromon. A barátaim már elkezdtek fantáziálni hogy mitől lehet, csúnya is, fáj is, és azt akarom hogy minél gyorsabban begyógyuljon. Nem olyan mély, csak csúnya. Mivel kenegessem, hogy gyorsíthatnék rajta?2015. ápr. 12. 10:31
1/6 anonim válasza:
Lehet körömvirágkrémmel kezelni a sebeket, és lehet (elég drágán) curiosa (vagy valami hasonló neve van) krémmel is. ez utóbbi "szebb" hegesedést eredményez.
2/6 anonim válasza:
"háztartási baleset során pengevágások estek a karomon és az alkaromon."
Ezt részletezd lécci, mert ilyen gépek nincsenek forgalomban, amelyek ilyen balesetet okoznának.
LOnek akarsz hazudni? Legalább névtelenül legyél őszinte.
3/6 anonim válasza:
Én is a körömvirág krémet tudom ajánlani.
Bár ez eléggé furcsa, hogy az alkarodon, karodon több kisebb pengevágás... és tiltakozol még a feltételezés ellen is...
nézz bele a lelkedbe, ha mégsem "véletlen" volt, talán egy szakorvoshoz (pszichológushoz) saját érdekedben mégiscsak el kellene menned.
4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Köszönöm!:)
Második válaszoló: Gyakorló fodrász vagyok, a hajtépőbe penge kell. Vettem egy csomót, és ahogy álltak ki a tartóból pont elkaptak mikor megcsúsztam. Ha hazudni akarnék kitalálok jobbat.
2015. ápr. 12. 10:45
5/6 A kérdező kommentje:
És mondtam, a barátaim is mindenfélét kitaláltak már, ők is azt hitték direkt volt, épp ezt mondtam, hogy el akarom tüntetni, mert lelkibetegnek néznek.
2015. ápr. 12. 10:46
6/6 anonim válasza:
Reszelj le egy krumplit , facsard ki a levét és vattapamaccsal kend a hegekre. Nekem bevált . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!