NAGYON SÜRGŐS! SOS! Mi lehet a bokámmal?
Figyelt kérdés
Fociztunk.ketten futottunk a labda fele.az ellenfel jatekosa pedig jo nagyot rugott a labda mellett levo bokamba.hirtelen eles fajdalom hasitott bele,lezsibbadt,nem tudtam utana raalni.utana meg egy ideig probalkoztam valahogy bicegni de keptelen voltam,nem tudtam vegig jatszani a meccset.mikor leultem ellenoriztem a bokam es rosszabb volt mint amire szamitottam.kb. 2,5x akkorara dagadt,kekes lila es semmilyen iranyba nem mozog.kaptam ra jeget,befasliztuk.most itthon vagyok fel oraja,jegelem.nem ment lejjebb a duzzanat,es minden apro erintesre faj.mozgatni nem tudom es raalni sem2015. ápr. 6. 15:33
1/3 anonim válasza:
SÜRGŐS VÁLASZ
Kificamodhatott, zúzódhatott vagy törhetett. No para, bizonyára fáj.
2/3 anonim válasza:
Menj vele orvoshoz minél előbb,és a foci min.0,5évre felejtsd el.Hasonlóan voltam tavaly én is,azért mondom.
3/3 anonim válasza:
traumatológián megmondják, szalagszakadásra tippelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!