Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tegnap kosárlabdáztunk, és...

Tegnap kosárlabdáztunk, és visszacsuklott az ujjam. Most nagyon bedagadt, de tudom mozgatni csak kiegyenesíteni nem. Sezrintetek törés?

Figyelt kérdés

2015. márc. 21. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, sokszor törik az ujj labdajátékoknál, de lehet zúzódás is, meg kell röntgeneztetni, menj el a baleseti sebészetre.
2015. márc. 21. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem foci közben volt így még régebben, nekem percek alatt bedagadt és nagyon fájt törés lett a vége, de megúsztam 3hét gipszel semmi mást nem csináltak vele azóta is ferde :D
2015. márc. 21. 09:13
 3/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt és pont kosárnál. Nagyon bedagadt csak egy kicsit tudtam mozgatni és nagyon fájt. Elmentünk a sebészetre és megröntgenezték az ujjam és nem volt eltörve még csak nem is rögzítették pedig az egyik ismerősömmel ilyen volt és őneki rögzítették. (de szerintem nekem azért nem mert nagyon be volt dagadva és ha rögzítették volna akkor most görbe lenne az ujjam.
2015. márc. 21. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem harmadnapra kicsit lelohadt és tudom minden irányba mozgatni, csak azért érzem (de nem fáj). Ki is tudom egyenesiteni csak emelni nem tudok.
2015. márc. 22. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!