Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Rá estem a csuklómra tegnap....

Rá estem a csuklómra tegnap. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Tegnap elestem a hogy futótam és estem egy jó nagyot. Azóta fáj a jobb csúklom. Mozgatni tudom nincs be dagadva de emelni nem igazán tudok meg a mosogatás is fáj. Pihenö álapotba még roszab akkor az egész kezem sajóg. Mit csináljak fastut gélel kentem de nem jóbb.
2015. márc. 15. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Orvos. Anyám egy napig szenvedett a csuklójával, mire kiderült, hogy eltörött.
2015. márc. 15. 20:58
 2/3 anonim válasza:
en voltam hasonlo helyzetben, mindenkepp nezesd meg! ugyanis nekem elrepedt :/ a kenocs ami enyhitette a fajdalmat az a reumon gel valt be.
2015. márc. 15. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt, nem volt bedagadva nekem sem. Lehet, hogy nincs eltörve, akkor az orvos valószínűleg rögzítőt ír fel. Esetleg meg lehet próbálni jegelni, vagy Flector tapaszt tehetsz rá.

Amíg nem tudsz elmenni orvoshoz kössed fel háromszög-kendővel, valamint fáslizzad*!

(*=rugalmas pólya és szorító is jó)

2015. márc. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!