Sebgyógyulás SOS! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken felvettem egy új cipőt és véresre nyúzta mindkét lábamat(húsomig). Azóta hol hagyom szellőzni, hol kenem neogranormonnal, de még mindig nedvedzik és semmilyen gyógyulás nem indult még el!
Azóta nem tudtam sehova se menni, mert csak papucsot tudok felvenni.. Nagyon elegem van, mindig begyógyult pár nap alatt...
2015. márc. 12. 09:23
1/5 anonim válasza:
Be van gyulladva a sebed és gondolom gennyes is, ezért nem gyógyul.
Ne kenegesd, egyszerűen hagyd szellőzni, inkább napi többször mosd le fertőtlenítővel, betadinnal, vagy esetleg alkohol alapú fertőtlenítővel (csípni fog), de az nem baj.
2/5 A kérdező kommentje:
Benzin nem jó rá? Csak az van itthon
2015. márc. 12. 09:45
4/5 A kérdező kommentje:
Illetve ha nem kenem, nagyon száraz körülötte az húzódik. Nagyon rossz bőröm van, ekcémás vagyok...
2015. márc. 12. 09:51
5/5 anonim válasza:
Jódozd és sebhintőport tegyél rá, így nem fog a seb nedvesedni, és beszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!