Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nincs orr törés, ferde orr?

Nincs orr törés, ferde orr?

Figyelt kérdés
Üdv! 18 éves fiú vagyok a hétvégén foci közben össze fejeltem a csapat társammal ,felrepedt a szemhéjjam de nem is ez a nagyobb próblémám, hanem az orrom elferdült ,voltam röntgenen nem található törés, de kitapogatva úgyérzem el van deformálodva a másik orr felemhez képest,illetve ha megnyomom kattog.Az érdekelne hogy mit lehet vele tenni ha nem nyeri vissza a régi formáját?

2015. márc. 4. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Én egy haverommal verekedtem viccből, és ő véletlenül orrba térdelt.. fájt nagyon és mikor megnéztem észrevettem hogy elferdült az orrom, egyből mennem a sürgősségire ahol készítettek röntgent, viszont az azt mutatta hogy nekem sincs törés.. nekem azóta is így van de nem igazán lehet látni
2015. márc. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!