Mennyi idő még megtanulok járni csavarral a terdembe?
Figyelt kérdés
Január 12-én csavart raktak a térdembe egy torna órai baleset végett.
15eves vagyok és attól félek hogy ki fogják szedni a csavart. Meg attól mit fognak velem csinálni hogy újra tudják járni.
És KB mikor mondhatom el magamról hogy megint egészséges vagyok.
2015. febr. 18. 16:10
1/3 anonim válasza:
Attol fugg miert kellett a csavar,mi tortent.
Nek keresztszalag potlasom volt,es titancsavar van a labszaramban,amit nem fognak kiszedni.. Neked mi miatt kellett??
2/3 anonim válasza:
A helyétöl is függ ,hol van. Egy csavar nem a világ vége, gyógytorna és megfelelő kitartás, gipsz levétele után a teljes gyógyulás 4 -6 hónap. Persze kivételek vannak de ez az általános
3/3 anonim válasza:
Attól ne félj, hogy kiveszik a csavart, mert onnantól rohamosan rendbe jön a lábad. Nekem 18 csavar volt a lábamban, és én is rettenetesen féltem a kivételtől. Az már nem olyan lesz, mint maga a műtét. Hihetetlen gyorsan kiszedik, és már másnap tudsz vele menni. Azt nem ajánlom, hogy a kiszedés napján felülj az ágyban, mert nekem sajnos lett bajom a gerinc érzéstelenítő miatt, mert ezt elfelejtették közölni velem. Hetekig szenvedtem ez miatt és elveszett az egyensúly érzékem, meg iszonyat fejfájás gyötört. Gyógytornára kell majd járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!