Eltort allkapocs meggyogyulhat magatol?
Dogoljon... Hidd el nem vagyok jo paszba.
1. Nem ismersz, ugyhogy ne itelkezz!!!
2. Ha ismernel se itelkezhetnel mas felett.
Undorom van a korhaztol. Engem oda csak visznek, mert nem megyek. Ha meg visznek, akkor nekem mindegy, mert nem tudok magamrol. Fiatal vagyok. Konnyen lehet meg se oregedek. Elutasitok mindenfele orvosi kezelest, mindenki meghalt, akit kezeltek. Akkor minek kinlasszam magam?!!! Lattam embereket, akiket tobbszor felnyitottak, osszevarrtak, csak fajdalomcsillapitokon elt. Ha azt eletnek lehet nevezni. En nem fogom magam most azert hetekig kinozni, hogy lehet meg se elem mire meggyogyulna. Nincs semmi bajom, amirol eddig tudnek. De mivel szinte mindenki rakos volt a csaladba, így nagy eselyem van ra.
Csak a termeszet gyogyito erejeben hiszek. Hittem Istenbe, de lassan elhagy a hitem. Annyi negativum, rossz ert mostanaba, hogy nem tudom mar mit higyjek.
Ha bemegyek balesetire megrontgenezik, ha torve van ugyis muteni akarjak. ha meg nincs, akkor majd elmulik.
Hát a kuruzslás remélem használ majd akkor is, amikor évek múlva is ettől szenvedsz és már megbántad, hogy nem mentél orvoshoz. Lelövöm a poént, se a törésre, se a sajnálkozásra nem fog hatni, csak és kizárólag a pénztárcádra.
Összeforrhat, de valószínűleg rosszul fog. Plusz ha lepattant belőle esetleg 1-2 kis szilánk is, akkor elég komoly és nem szűnő fájdalmakkal számolhatsz.
Senki nem örömmel megy műtétre, de inkább vegyél egy nagy levegőt vagy egy xanaxot vagy amit akarsz, felőlem valami homeopatikus bizbazt is, és ess túl a műtéten.
Amikor a neten talált "szilikonos valamit" olvastam, akkor kezdtem azt hinni, hogy ez egy kamu kérdés.
Ha nem, akkor én is úgy gondolom, hogy az egyetlen ésszerű megoldás, ha mielőbb orvoshoz kerülsz, és elfogadod a segítséget - akár műtéti megoldás, akár más, amit szükségesnek látnak.
"Inkabb termeszetgyogyaszhoz megyek."
Törött állkapocs gyanújával minden épeszű és minimális felelősségtudattal rendelkező természetgyógyász traumatológiára fog küldeni, ha találnál olyat, aki nem, attól inkább menekülnöd kéne.
És még mielőtt félreértenéd, semmi bajom a természetgyógyászattal, sőt nagyon jó tapasztalatom van bizonyos alternatív gyógymódokkal, de ez nem az a jellegű egészségügyi probléma, amivel hozzájuk kéne fordulni.
Arra sincsenek meg az eszközeik, hogy egy esetleges törést, repedést diagnosztizáljanak, nemhogy arra, hogy kezeljenek.
Most még jó eséllyel az elmozdult, kilazult fogadat is meg tudnák menteni, ha időben orvoshoz fordulsz.
Egy eltört állkapocs meg nyilván összeforrna előbb-utóbb magától, de ha egy kicsit is elmozdultak a csontok, és úgy forrnak össze, akkor esetleg egy életen át kínlódnál ennek a következménye miatt, vagy a már összeforrt állkapcsodat kéne később műteni, ami nyilván rosszabb, mintha most kerülne sor egy műtétre.
Beszelni alig tudok, enni is csak pepeset, nyelve egybol.
A műtét után egy idővel majd újra fogsz tudni rendesen beszélni és enni. Mire vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!