Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet ennek valami más oka,...

Lehet ennek valami más oka, vagy egyszerűen csak ügyetlen vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában folyton elesek, beütöm valamim.elejtek dolgokat. Egyszerűen kiesnek a kezemből. Valamelyik nap háromszor is nagyot estem. Először a zuhanyzóban csúsztam meg, ès hátra estem. Csúnyán megütöttem magam azóta is tiszta kék a derekam, a vállam, ès a karom. A gerincem azóta is fáj. Ugyanazon a napon leestem a lètráról a munkahelyemen, majd kicsit később elcsúsztam a vizes padlón. Tegnap pedig az utcán èppen az autóhoz mentem, amikor kibicsaklott a bokám, ès teljes testtel előre estem. Most fáj a bokám. A bal tèrdem, ráestem nagyon csúnya, ès a jobb karom ès csuklóm. Gondolom ahogy próbáltam tompítani az esést megrándult. Tiszta kèk zöld vagyok, ès mindenem fáj. Annyi közös az esésekben.hogy néha megszédülök ok nélkül. A létra èrthető, mert nagyon fèlek a magasban, ráadásul sehol se tudtam kapaszkodni, elég lehetetlen helyzet volt. Már fèlek megmozdulni komolyan :/
2015. febr. 5. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet más oka, menj orvoshoz!
2015. febr. 5. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak úgy a körzetihez? És milyen panasszal? Folyton orra esek? Jó megszédülök néha de azt az is okozhatja, hogy eléggé alacsony a vèrnyomásom, mindig is az volt. Mi okozhatja mèg?
2015. febr. 5. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj.
2015. febr. 5. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg minden okozhatja, EZÉRT kell az orvoshoz menni.
2015. febr. 5. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Idegrendszeri betegség. Sklerózis multiplex stb. Majd az orvos megmondja. Mond meg neki, hogy furcsán sokat esel és szoktál szédülni is. Lehet csak a vérnyomás,bár attól ájulni szokás, mindegy, ha problémát okoz, akkor kezelni kell.
2015. febr. 5. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez lehet bármi, vérszegénység, neurológiai eltérés, stb. Érdemes orvoshoz menned.
2015. febr. 5. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenkepp menj orvoshoz,sajat erdekedben :)
2015. febr. 5. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:
El fogok menni! Hátha csak simán béna vagyok :/ nem akarok beteg lenni. Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!