Rosszul gyógyult a szalagszakadásom vagy ilyen tényleg ilyen sokáig gyógyul?
Tavaly nyáron augusztus 3-án volt egy részleges szalagszakadásom a bokámnál. Rosszul értem földet egy ugrásból és kifordult a bokám.
Megvizsgálták, akasztottak rá valami súlyt, ami nagyon fájt. Majd pár nap múlva raktak rá soft cast gipszet. Ezt szeptember 11-én szedték le és ezután még 3 hétig fel voltam mentve testnevelésből. De még a 3 hét után sem csináltam ugyanolyan megerőltető feladatokat, mint a többiek.
Néha még most is szokott fájni. Főleg akkor ha rosszul lépek, de ez gyorsan elmúlik mindig.
Sajnos belerúgtam valamibe 1 órája kicsit erősebben és azóta fáj, ha a lábfejem felfele próbálnám mozdítani. Raktam rá borogatást, de még mindig ugyanolyan.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem egy rándulás után még 1-2 évig nagyon sokszor kibicsaklott a lábam, elég volt futni és máris, de helyrejött szerencsére.
Az is lehet, hogy most a rúgástól lett egy újabb sérülés, borogasd, polcold fel és ha rosszabbodik, nem javul, akkor menj el sebészetre.
Én azóta már elég sokszor futottam vele és azzal sose volt baj. Sokat fociztunk tesiórán, max egy kicsit fájt, de pár perc elteltével elmúlt. Persze vigyáztam is mindig nehogy bokán rúgjanak vagy rosszul lépjek.
Nem értem, hogy most miért fájdult meg ennyire.
Azt viszont észrevettem, hogy nem tudom a lábfejemet annyira mozgatni a szalagszakadás óta, mint a másik lábamat.
Megfogadom a tanácsod, remélem holnapra jobb lesz. Most pont a legrosszabbkor jönne, ha sebészetre kéne szaladgálni, hisz nem sokára forgalmi vizsgázok és augusztusban is azért kellett félbehagynom a vezetést, mert lesérültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!