Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Külső boka törés+ műtét. Mire...

Külső boka törés+ műtét. Mire számíthatok? (többi lent)

Figyelt kérdés

2 hete műtőttek. Összedrótózták. Csavar,lemezt nem kaptam.

Aki így volt az meddig volt gipszben? Illetve mikor léphetett rá először? Mert össze vissza mondanak mindent. Aki műtött azt mondta nem léphetek rá 6 hétig. Másik doki azt mondta nem érti miért nem kaphatok járógipszet. Az egyik 5 hetet mond másik 6 ot.

Szeretnék minnél előbb megszabadulni a gipsztől.

Szóval aki ugyanebben a cipőben járt az mikor ment kontrollra? Hány hét után?

2015. febr. 1. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A csonttörés gyógyulási ideje 6 hét. Én 3 hét után kaptam járógipszet, mert nagyon dagadt a lábam és nem merték hamarabb rárakni. A járógipszben is dagadt a lábam,de szrencsére nem kellett visszamenni, hogy szedjék le. Nekem nem drótom, hanem 6 csavarom volt. Összességében kb 4 hónap volt mire nagyjából rendbe jött a lábam,fél év után jöttem teljesen rendbe. Kitartás, ne, egy egyszerű történet ez. Én sem tudtam előtte, hogy a bokasérülés az egyik legnehezebben gyógyuló sérülés.
2015. febr. 1. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
6hét
2015. febr. 1. 14:38
 3/4 anonim válasza:
Nekem tavaly ilyenkor törött el a bokám,3-as törés,műtét,8 csavar és 1 lemez.8 hétig volt fekvőgipszem,járógipszet nem kaptam.A 8-ik héten kivettek egy csavart,utána állhattam lábra,de nagyon nehezen ment.3 hét után kellett visszamennem kontrollra.Ja és az egész idő alatt 80 db injekciót kellett beadnom a hasamba.
2015. febr. 1. 19:40
 4/4 anonim válasza:
Engem 3 hete mutottek,kulso meg belso bokaval es csavarokat meg femlemezt kaptam.Elso 2 hetre sinbe tettek a labam.A multheten meg 3 hetre kaptam fekvogipszet.Altalaban 5-6 het fekvogipsz es utana jon a jarogipsz de ez a labtores sulyosagatol is fugg.De az elso hetekben ajanlott ,hogy semmifelekepp ne allj ra es ne eroltesd meg.Kitartast kivanok es veled erzek mivel ugyan abban a cipoben jarunk!
2015. febr. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!