Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kidurrant az öngyújtó a...

Kidurrant az öngyújtó a szobában, szellőztetek, mennyi ideig ne dohányozzak a közelben?

Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
2-3 hétig hanyagolnám, de lehet nem árt meg 4 hét szünet sem
2015. jan. 28. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:
komolyan egy hónapig nem szellőzik ki egy öngyújtóban lévő gáz, jól szellőztetve? azt hittem pár óra és semmi "gáz" nem lesz...
2015. jan. 28. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha jobban tudod, minek kérded? Ha válaszolnak, főleg ha jól, akkor miért nem hiszed el?
2015. jan. 28. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:
elhiszem, és nem bunkóságból mondtam, csak meglepődtem, hogy hetekig itt marad
2015. jan. 28. 18:18
 5/8 A kérdező kommentje:
de éjszakára ha becsukom az ablakot, akkor azért megfulladni nem fogok már ekkora mennyiségtől ugye?
2015. jan. 28. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy hetekig tartson, amíg az a pici gáz kiszellőzik. Iskolás koromban jópárszor megesett, hogy nyitva maradt valamelyik laborban egy gázcsap, öt-tíz percig szellőztettünk, és zajlottak tovább a kísérletek.
2015. jan. 28. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm egyszer a parkettalakktól fulladt meg, szerintem hagyd nyitva az ablakot
2015. jan. 28. 23:02
 8/8 Artak válasza:

Szerintem olyan 70-80 évig ne dohányozz.

Egyébként meg bármikor rágyújthatsz ha nem sajnálod az egészséged. Egy kidurrant öngyújtótól nem történik semmi ha már kiszellőztettél.

2015. febr. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!