Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Arcot ért ütés után már nincs...

Arcot ért ütés után már nincs véraláfutás, csak pirosodás, gondolom a bőr sérülése miatt, mert gennyedzett is. Ez a pirosodás mikor múlhat el? Hogy gyorsíthatom fel?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon nem lehet vele mit kezdeni. A legfontosabb hogy ne piszkáld mert akkor garantáltan lassabban fog gyógyulni.

Van, aki szerint a borogatás vagy ilyen-olyan krémek jót tesznek neki, én úgy vettem észre hogy ezek nem segítenek mert így csak piszkálod a sérült területet, én inkább a szervezet öngyógyító erejében hiszek.

2015. jan. 26. 10:05
 2/2 A kérdező kommentje:
így eléggé vállalhatatlan az arcom egy 3-4 centis folttal, szerinted mennyi idő lehet kb. amíg elhalványodik? mar 4. hete rondít
2015. jan. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!