Csúnyán leköpött az olaj, mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
Fordítottam át az ételt, amikor hatalmasat "köpött" a kisujjam és a gyűrűs, valamint az alkarom egyrésze hólyagosodik.. Akkor rögtön bedugtam hideg víz alá. Mit tudok még vele házilag csinálni?2015. jan. 13. 12:32
2/5 anonim válasza:
Velem sose történt ilyesmi. Igaz, én az olaj felmelegítése után leveszem közepesre a lángot. :D
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök "kedves" 2. Tudod kis lángon is köp... Tapasztalat, legközelebb talán kérdezz rá,h történt pontosan.
2015. jan. 13. 12:55
4/5 anonim válasza:
Ha már hólyagos, akkor ne tegyél rá semmit, csak steril kötést. A forró olaj ronda égéseket tud csinálni, párszor én is így jártam, lassan gyógyul és fájdalmas. Ha nagyon nagy területen van a karodon az égés, akkor nem árt orvoshoz menni, ha nem annyira, akkor kösd be, pár nap alatt a hólyag majd szépen leapad, pár napig ne nyúlkálj vízbe, vagy vegyél a bekötött ujjadra gumikesztyűt ha muszáj.
5/5 anonim válasza:
Hetente 3-4x használok olajat sütéshez/főzéshez. És azt tapasztaltam, hogy nekem sosem köp. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!