Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Egy hete megvagdostam a...

Egy hete megvagdostam a karomat pengével a nyomai eltűnnek majd?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántam hülyeség volt. A hegek látszódnak még nem erősen vágtam de el fognak tűnni? Valami krém segítene rajta?
2015. jan. 12. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Hülye vagy.
2015. jan. 12. 20:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom de nem ez volt a kérdés.
2015. jan. 12. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hi-hi! Legalább egy életre megtanultad! Halványodni fog, de eltűnni nem.
2015. jan. 12. 20:12
 4/7 anonim válasza:
100%
El sem tudom képzelni ilyenkor mi zajlik a fejetekben! Attól jobb lesz valami? Elmúlik a fájdalom? Ha csak sajnáltatásból teszed, az nagyon gáz. Szerinted a szüleid ezért neveltek fel? Ezért adtak meg neked mindent? Hogy te ezt tedd magaddal? Majd pár év múlva, mikor családod lesz, lesznek gyerekeid, majd akkor ezt fogod nekik elmesélni? Ha majd ilyet akarnak tenni te engedni fogod, mert te is megtetted? Ugye, hogy nem? Na szerinted ilyenkor egy szülő mit érezhet. Én csak annyit tanácsolok, hogy nőj fel minél gyorsabban, és az internet helyett barátkozz. Azon a krém nem segít. Rengeteg fiatal hordja a kezén a hegeket. De most már hiába bánják meg, egy életen át ott lesz az, amit elkövettek egy NAGY SEMMIÉRT!!!
2015. jan. 12. 20:14
 5/7 anonim válasza:
Bephanten -
2015. jan. 12. 20:19
 6/7 Petrannella válasza:
A hegek teljesen soha nem fognak elmúlni úgy hogy ne látszódjanak.Vagy ha igen akkor mázlista vagy vagy csak épp karcolás volt ;)
2015. jan. 12. 20:42
 7/7 anonim válasza:
Soha
2015. jan. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!