Sipcsonttörés után, mikor már leveszik a gipszet, mennyi ideig tart míg normálisan tud járni a fiam?
Figyelt kérdés
8 napja vették le neki a gipszet, de még mindig úgy jár, mintha a gipsz rajta lenne. Ez normális dolog? Meddig fog még sántítani?2014. dec. 29. 09:57
11/12 A kérdező kommentje:
Eleinte nagyon nehezen viselte a fekvést. Aztan szereztem neki egy bebi kompot amire fel tudtam kotni a labat.
Ezzel kozlekedett a lakasban. Kesobb pedig lecsereltek a gipszet es megtanult vele menni.
Amugy minden rosszban van vmi jo, nalunk az volt a jo, h nagyon keson kezdett el beszelni a fiam es a labtores alatt mondhatni abban az egy honapban tanult meg beszelni.
2017. máj. 1. 21:58
12/12 Baby2014 válasza:
Akkor meg fekvő gipsz utan kapunk járógipszet??:( ha kaptatok meddig kellett hasznalni? az en kisfiamnal ilyen gond nincs mi mar 1 eve beszelunk rendesen mondatokba. Most jol viseli azt hittem rosszabb lesz. De nindig m9ndja h mikor vesszuk le a gyogyitocsizmam,megh en tudok jarni.probaljuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!