Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kificamodott a térdem 2....

Kificamodott a térdem 2. alkalommal! Mi a teendo?

Figyelt kérdés
Kicifamodott a terdem 2.alkalommal, most nem annyira durva, mint legeloszor volt. Tudom hajlitani, de lepni alig. Orvos azt mondta jegelni kell es kenegetni. Egyebkent ahogy kificamodott ugy vissza is tettem rendesen a helyere, ahogyan az orvos mondta az elso balesetemnel. 1 nappal a serules utan kezdhetek rendesen jarni es labgyakorlatokat vegezni hogy erosodjon? 15/L
2014. dec. 21. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez van sok éve, már gondolkodom, hogy mikor műttessem meg, mert anélkül nem lesz jó. Ez olyan, hogy minden ficam után egyre könnyeben ficamodik ki. A szalagjaid lazák, azokat pedig nem tudod "megfeszíteni" gyakorlatokkal. Sajnos a műtét az egyetlen megoldás.
2015. jan. 11. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat az orvos azt mondta, hogy ha hetente ficamodik akkor mutessuk meg, de amugy meg azt mondta,hogy a szalagjaim eleg erosek. Ugy tartjak hogy a mutet semmit se segit ugyanugy kiugrik:/
2015. jan. 12. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
A műtét pedig nagyon helyreteszi. Ebben a korban mondjuk elvileg még van rá esély, hogy a szervezeted "orvosolja" ezt. Vigyázni kell vele, mert nagyon tönkreteheti a térdedet, ha sokszor kiugrik. Nekem letört porcdarabom is van miatta, arról nem is beszélve, hogy guggolni nem tudok, lépcsőzésnél pedig recseg-ropog. Ja, mindez már 17 évesen...Remélem neked jobb lesz.
2015. jan. 12. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnalom:/ Hat, en 2 ev alatt ossze vissza ugrabugraltam tudtam guggolni, minden tokeletesen ment, most volt egy kiveteles eset amit nem is csodalok hiszen tancoltam es nagyon nem figyeltem mit csinalok es hat igy. Ha 2 ev alatt nem tortent semmi akkor remelem nem nagyon sokszor fog kiugrani rendszeresen...
2015. jan. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!