Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nyelőcsőben elakadt gyógyszer?

Nyelőcsőben elakadt gyógyszer?

Figyelt kérdés

Vízzel nyeltem le egy gyógyszert (coldrex tabletta), és furcsának éreztem, mintha keresztbe nyeltem volna le, és folyamatosan a torkomban érzem az ízét. Utána bevettem egy c-vitamint is, hogy ellenőrizzem le tudom-e nyelni és nincs az útjában semmi. Sikerült lenyelni, de nem tudom, hogy ennek ellenére fennakadhatott e valahol a torkomban az előtte bevett gyógyszer. Szerintetek?

Ha eszek vagy iszok nem nagyon érzem, hogy ott lenne valami, csak ha nyelek. Nagyon félek, hogy mire felébredek kimarta a torkom és nagy baj lesz :(

#nyelőcső #elakadt gyógyszer
2014. dec. 3. 22:01
 1/7 anonim válasza:

Kenyérbelet egyél az levisz bármit ami ott maradt.

Amúgy nem lesz semmi bajod. Reggelre nyoma sem marad.

2014. dec. 3. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyél kenyeret, ahogy írták.

Egyébként szerintem már nincs a nyelőcsőben a gyógyszer, csak megnyomta és azt érzed.

2014. dec. 3. 22:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak azért érzem a torkomban, mert meg vagyok fázva és érzékenyebb rá?
2014. dec. 3. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Szívesen máskor is...
2014. dec. 3. 22:11
 5/7 anonim válasza:
Kicsi koromban egyszer egy Plussz tablettát szopogattam egészben - igen, ilyen hülye voltam :P -, és véletlenül lenyeltem. Na, az meg is akadt menet közben. Persze vizet ittam rá (egy nagyobb kortyot), és az megállt rajta és előbb-utóbb feloldotta, de nagyon rémisztő volt (már csak azért is, mert született hipochonder voltam). Semmi bajom nem lett tőle. Persze jól "megkapart" ott, ahol a széleivel érintkezett a nyelőcsővel - és az ízét is sokáig érzetem -, de az elmúlt másnapra.
2014. dec. 3. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet.
2014. dec. 3. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Na nem történt semmi baj.

Köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 4. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!