Kb.7 hónappal ezelőtt egy kispályás foci kupán egy talpalás következtében eltört az ötödik lábközép csontom. Egyből gipszet kaptam 5hét után le, majd 3hét megfigyelés után a doki azt mondta, hogy mehetek vissza a pályára?
Figyelt kérdés
Kb 2 hétre rá megint elrepedt a csont ugyan ott.Mivel csak részleges törésről volt szó, már nem kellett gipsz csak folyamatos röntgenek, kb 5-6 hét után a doki azt mondta a csont összeforrt, de elővigyázatosságból hagyjak ki még még 3hónapot, noh ezt nem tettem meg,1 hónapra rá ismént kimentem a pályára, sokat edzettem minden ment rendesen, ennek úgy 1hónapja lehet, majd tegnap egy egyszerű labdalevétel következtében megont éreztem h pattant a csont. Nem tőrt el ebben biztos vagyok szerintem csak repedés orvoshoz nem megyek vele, tudom mit mondana. Van valakinek ezzel tapasztalata? Mit tegyek haggyak si több időd, vagy inkább rögzítessem a csontot valahogyan?2014. nov. 29. 13:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem hagyd ki a sportot, nem véletlenül mondta a doki, egyébként ha házilag rögzítenéd, még nagyobb baj is lehet belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!