Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 3 hete belerugtam a fotelba,...

3 hete belerugtam a fotelba, meg mindig faj!? (többi lent)?

Figyelt kérdés

3 hete belerugtam a fotel egy kemenyebb reszebe,akkor erosen nyilalo erzes volt a labujjamban,es a labfejemben,fel volt dagadva, és a szin skála mimdem szinében pompázott,most mar ott tartunk hogy csak itt ott kekekcske vagy lila,viszont a labujjam azon resze ami a labfejhez csatlakozik az meg mindig be van dagadva kicsit es ugyerzem h ha megnyomom nem az izom faj hanem maga a csont,egyebkent a labfejemen a labujjhoz kozel is be van kicsit dagadva de az nem annyira erzekeny,orvoshoz nem tudtam el menni mert nem volt TB-m,hatarozatra varok h tamogatja e az onkormanyzat,erdemes lenne meg igy het utan elmenni ha megkapom a TB-t? vagy hagyjam? (hosszabb tavokat nem tudok setalni mert csak a labam kulso felen tudok santikalni es az is megfajdul hamar)

vki tud tanácsot adni mit tudnék tenni?

2014. nov. 10. 02:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!